Protecta 3in1 база за тониране – продукт без аналог!

С над 50% пазарно присъствие в магазинната мрежа, брандът Protecta заема лидерска позиция в категорията „Продукти за защита и декорация на метал“. Успехът на марката се дължи на висококачествените продукти, характеризиращи се с отлични експлоатационните свойства, спестяващи едновременно с това и време за работа.

Следвайки нуждите на потребителите, Оргахим разработи и пусна на пазара нов продукт за защита и декорация на метал – Protecta 3in1 база за тониране. Той притежава характерните свойства за продукт 3in1, а именно да осигурява отлична защита за метал, като съчетава в себе си функциите на преобразувател на ръжда, грунд и финишно покритие. Protecta 3in1 база за тониране се отличава с добавена възможност за тониране в богата палитра от цветове по RAL каталог, което превръща продукта в уникален за българския пазар.

Protecta 3in1 база за тониране се нанася директно върху ръждата, като я пасивира и елиминира остатъчната влага. Грундира и създава дълготрайно гланцово покритие, устойчиво на влага, корозия и атмосферни влияния. Има отлично сцепление с  повърхностите от черни метали и висока твърдост на покритието. Продуктът се нанася лесно и е с висока покривност. Предлага се в разфасовка от 1L, като с една опаковка могат да се покрият до 10 m². Protecta 3in1 база за тониране е подходяща за всякакъв вид повърхности от черни метали – огради, врати, парапети и други съоръжения, в открити и закрити пространства.

С Protecta 3in1 база за тониране се постига бърза и качествена защита за метал в цветове, които не могат да останат незабелязани.

Оргахим АД е най-големият производител на бои, лакове, смоли и анхидриди в България и една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа. Дружеството има над 110 годишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти. Компанията има над 2000 продукта, 400 служители, 5 фирмени магазина, 9 дистрибутора и партньори в цялата страна.