Pu Foam Universal – ръчна и пистолетна монтажна уплътнителна пяна

теразид

Търсите продукт, с който еднакво добре да залепвате изолационните плоскости върху всякакви повърхности – бетон, тухли, мазилки, дървени и метални повърхности и други, и да уплътнявате фуги или запълвате кухини? Pu Foam Universal от Теразид е перфектно икономично решение, което спестява време, материали и ненужни физически усилия.

терезидПредназначение

Pu Foam Universal представлява еднокомпонентна саморазширяваща се полиуретанова пяна, намираща широко приложение, при строително-монтажни и ремонтни дейности, като запълване на дупки, уплътняване на фуги и кухини, изолиране и стабилизиране на тръби и кабелни инсталации, фиксиране на керемиди.

Основното предназначение на продукта е уплътняване и изолация при монтаж на дограми, врати и прозорци. Pu Foam Universal притежава много добри топло- и шумоизолационни характеристики и представлява перфектно икономично решение, що се отнася до спестяване на време, материал и ненужни физически усилия.

Продуктът има отлична адхезия към всякакви строителни материали, като бетон, тухли, мазилки, дървени и метални повърхности и други, с изключение на полиетиленови, силиконови и тефлонови покрития.

Pu Foam Universal се предлага във вариант за нанасяне с пистолет, както и за ръчно полагане, а специалната зимна формула на продукта позволява работа при температура на въздуха до -10°С.

Технически данни

Цвят бледожълт
Време за стягане 10 мин.
Време за окончателно втвърдяване от 1,5 до 5 ч.
Разходна норма в зависимост от приложението

За контакт и повече информация – Теразид.

Може да харесате още...