Рекорден брой служители на Кнауф България получиха сертификати за прослужено време

В приятната компания на Невена Цонева и Формация „Граовци“ служителите на Кнауф България отпразнуваха постигнатите през изминалата година ползотворни резултати. Повече от 20 години смелите архитектурни решения, иновациите, квалифицираният екип и бързото обслужване утвърждават високия стандарт на немската фирма в България.

По време на партито бяха отбелязани два юбилея:

20 години откакто Кнауф България купува и реконструира завода за гипсфазерни плоскости във гр. Видин и 10 години от първата копка на завода за гипсови строителни плоскости Марица, намиращ се в община Гълъбово.

Инвестициите на дружеството само в двата завода възлизат на около 82 млн. евро. Като се добавят и другите по-малки вложения, свързани с производствената дейност, сумата надвишава 100 млн. евро. В двете предприятия в момента работят около 190 служители, като за последните две години персоналът е нараснал с 38 човека.

Традиционно по време на официална церемония бяха връчени грамоти лично от управителя Тодор Деловски, който сподели:

“Успехът се дължи само на хората. Всяко решение, всяко действие, всяка буква от нашите правила и процедури, всеки чертеж, план и продукт, всяка команда към дадена машина са минали през конкретен човек, през нечий ум и сърце, през някой от вас. Приносът, ангажиментът, старанието и усилието на всеки един от вас – това е успехът на Кнауф! Това е простият отговор – една фирма, независимо колко е голяма, е толкова силна, колкото добри са нейните служители“.

Тази година наградените са общо 25 човека, като 8 от тях са със стаж 20 години в компанията.

Може да харесате още...