Remmers Eco – иновацията на годината

Remmers 

Вече над 65 години Remmers Gruppe предлага широка гама от продукти за защита на дървесината и покрития за дървени повърхности.

Професионално качество от Remmers 

Импрегниране, грунд и глазура в един продукт: глазурите 3 в 1 от Remmers предпазват дървото от влага, UV лъчи, гъбични атаки, увреждане от оси, мухъл и водорасли. Те са естествено матови и дишащи. Само с един продукт можете да боядисвате 3 пъти по-бързо, отколкото с отделни продукти, и то с една трета от материалните разходи. И най-доброто от всичко – обикновено не се налага да шлайфате предварително, можете да боядисвате директно, защото глазурата изветрява равномерно.

Защо трябва да се защитава дървото?

Безцветното импрегниране за защита на дървото предотвратява колонизирането на гъбички, особено върху иглолистна дървесина. Ако това не се направи, дървото под прозрачната глазура може да се оцвети в черно-синкаво – получава се така нареченото синьо петно. Въпреки че засяга само външния вид на дървесината, то се счита за първа стъпка към появата на гъбички, причиняващи (гниене).

Remmers 

Грундирането осигурява адхезия с последващата глазура. Това предотвратява лющене на глазурата върху големи площи през годините и ви спестява трудоемката задача да шлайфате старото покритие.

Независимо дали е нанесена на тънък, среден или дебел слой, глазурата предпазва дървото от влага и позволява цветен дизайн, при който се запазва характерната структура на дървесината.

Remmers – иновацията на годината

С новата еко гама от Remmers можете да защитите дървесината си ефективно и устойчиво, без да правите компромис с качеството. Всички продукти на Remmers Eco се основават на принципи за устойчивост, като отчитат целия жизнен цикъл – от разработване и производство, през опаковане и логистика, до приложение, използване и изхвърляне. Продуктите Eco осигуряват цялостна здравословна среда за живот както на закрито, така и на открито. Те не съдържат вредни замърсители и все още могат да се обработват бързо и икономично.

С Remmers получавате бои и глазури за защита на дървото с изключителни характеристики за устойчивост и професионално качество.

Remmers Gruppe е представена на българския пазар от фирма ВЕГА БАУСИСТЕМС.

Може да харесате още...