Рентабилен продукт против пръски при заваряване

Въпреки че добрата практика на работниците може да намали пръскането при заваряване, то е факт от живота. Много заварчици нямат достъп до най-новите технологии в заваръчното оборудване, за да отстранят проблема, и тук се намесва новият продукт на Хенкел. Компанията, чиито марки включват LOCTITE®, TEROSON® и BONDERITE®, е разработила набор от ефикасни продукти против пръски при заваряване и най-новото допълнение е BONDERITE® S-MA 98.

Този продукт за повърхностна обработка на водна основа, част от функционалните покрития на Хенкел, вече помага на производителите да намалят времето за почистване и отпадъците от материала, и да подобрят безопасността на работниците. Широко използван в автомобилопроизводството, той вече е достъпен за строителната индустрия. BONDERITE® S-MA 98 е безцветна течност, която се нанася директно върху основата или детайла в процеса на заваряване.

BONDERITE® S-MA 98 може да се нанася ръчно или чрез спрей бутилка TEROSON®, предназначена за точно разпределяне на индустриални течности. Тя осигурява пълен контрол на разпръскването и съдържа един литър от продукта. BONDERITE® S-MA 98 лесно се отстранява в алкалния етап на почистване на заварката или може просто да се изплакне с вода.

Вижте също...