pixel

Самозалепващи ленти от Tesa

Tesa

Компанията Tesa може да се похвали с почти 100-годишен опит в областта на самозалепващите ленти. Под марката Tesa Professional, Tesa предлага широка гама от решения за лепящи ленти за строителството и боядисването. Използвайки гъвкава PoS система, Tesa иска да предостави на строителния бранш асистент по продажбите, който ще осигури повече продажби и по-висока добавена стойност без много консултации.

Марката Tesa е широко разпознаваема и приета в специализирания бранш за боядисване, строителни материали и технически изделия. В строителния бранш разнообразието от възможности за дизайн и нови повърхности непрекъснато нараства. Tesa реагира на това, като постоянно пита майсторите какво е важно за тях в работата им. В резултат на това се създават иновативни и висококачествени продукти, които са специално пригодени към нуждите в занаята. Tesa е съставила хармонизирано продуктово портфолио за търговията със строителни материали, което се състои от основна и допълнителна гама.

Tesa

Основната гама включва Präzisionskrepp за остри ръбове на бои и лакове. Той е тънък и еластичен, но особено устойчив на разкъсване – подходящ за висококачествено боядисване и лакиране. Tesa предлага и бояджийска лента за обикновени покриващи маски, дълги и прави ръбове и облепване на извивки. И двете продуктови групи се предлагат и във версия Easy Cover. Тези решения „2 в 1“ позволяват точно маскиране и покриване с една операция благодарение на полупрозрачно PE фолио или специална хартия.

Покриване, монтиране, полагане

Tesa е създала и допълнителна гама. Тя се състои от ленти за мазилки от плат и ленти за мазилки от фолио – и двете продуктови групи предлагат надеждна защита за ценни повърхности и са устойчиви на атмосферни влияния и UV лъчи. Тъканите Easy Cover, комбинация от фолио и текстилни ленти, са идеални за покриване на големи площи на открито.

Здравите текстилни ленти на Tesa са наистина универсални – те са устойчиви на атмосферни влияния и температури и затова могат да се използват и за ремонти на открито. Tesa предлага и лепилни продукти за полагане на подове, монтаж, опаковане, обозначаване на опасни зони и изолиране на електронни компоненти.

Снимки: Tesa

Може да харесате още...