Съвършен покрив по мярка за всеки с интелигентна покривна система от Брамак

Bramac

Един покрив се състои от различни компоненти. Всеки от тях изпълнява отделна важна за покрива функция. Само когато всички компоненти работят като система, те постигат най-добрия резултат, който Вие очаквате от покрива си: дълготрайна защита, максимална сигурност, отлично качество, красота, иновативност. Всичко това от една ръка.

Покривът е покрив, когато е Брамак

Вече 17 години нашите клиенти се доверяват на пословичното “Брамак” качество. И за това има основателна причина – във всяка покривна система се крият знанията, опита, професионализма и таланта на всеки един от нашите служители. Това означава, че за всеки покривен проект ние ще Ви предложим най-доброто, съобразено с индивидуалните Ви нужди и потребности- за да сте спокойни…И това ни прави най-познатата марка за покриви в България и Европа.

Керемидите от Брамак имат много качества, които допринасят за една допълнителна сигурност и защита на покрива. Произведени с естествени суровини, керемидите Брамак са здрави и дълготрайни, стабилни на покрива, мразоустойчиви, издържат екстремални климатични условия като бури и градушка, гарантират висока защита от възпламеняване и повишават здравината си с времето. Керемидите на Брамак имат превъзходен екобаланс, а иновативната им технология позволява да бъдат по-дълго време чисти, защитени от образуването на мухъл и плесен, с дълготрайна защита на цвета. Качеството на нашите продукти се тества и контролира не само по отношение на керемидите, но и за съвместимост с комплексната система наречена „покрив”.

С непрекъснати инвестиции в научно-изследователска дейност ние се грижим нашата покривна система да бъде все по-сигурна, по-красива, енергийно ефективна и икономична – нашите изисквания към покривната система далеч надхвърлят националните и международните стандарти и норми.

Но Брамак предлага не просто керемиди, а комплексна, интелигентна покривна система, при която всички елементи са перфектно съчетани и оптимално свързани един с друг, както цветово, така и технологично и функционално.

Bramac

Неподходящ или несъответстващ на керемидите аксесоар може да се отрази не само негативно на визията на покрива, но и да доведе до технически усложнения. Това струва не само време и неприятности, но и може да доведе до допълнителни финансови загуби. Компонентите на покривна система Брамак дават свободата за изграждане на покрива визуално и функционално точно според конкретните Ви желания и изисквания. Системните решенията предлагани от Брамак в областта на вентилиране на покрива, било, улама, стряха, покривни обшивки, отвори през покрива, снегозадържане и отводняване правят от един обикновен покрив, покривна система Брамак- интелигентна, красива и сигурна инвестиция в бъдещето.

Енергията и енергийните източници стават все по-скъпи. Решението на Брамак е да превърнете покрива си в енергиен източник. Комбинираните соларни инсталации, предлагани от Брамак интегрирани в покрива или монтирани върху него, осигуряват освен подгряването на вода за битови нужди и подпомагането на отоплението в преходните сезони.

Bramac

Брамак Ви предлага повече…повече от керемиди, повече от аксесоари и покривни принадлежности, повече от соларни инсталации, повече от консултации и контакт през цялото време за изграждането на Вашия покрив. Предлагаме Ви емоция, лично отношение и поглед към всеки детайл. Предлагаме Ви интелигентна покривна система, в която всички елементи са перфектно съчетани и оптимално свързани един с друг. А за да Ви дадем спокойствието, от което имате нужда – за Вас е 30 годишната ни гаранция за керемидите. Покупката на система от Брамак, която включва минимум керемиди, подпокривно фолио и материали за сух монтаж на било на стойност 1500 лв., Ви гарантира и специален подарък – 15 годишна безплатна застраховка на покрива. Брамак се е погрижил за всичко!

В случай, че сте пропуснали да се възползвате от горещите ни летни оферти, само до 31 октомври 2016 Брамак има предложение, на което не можете да устоите: 20 % отстъпка за всички стандартни керемиди и 10 % за избрани аксесоари.

БРАМАК мисли за Вашия покрив. Помислете и Вие!
Очакваме Ви: 0700 119 20 (на цената на един градски разговор)
www.bramac.bg
www.remontnapokriva.bg

Може да харесате още...