pixel

Щайнцойг Керамо с най-новите си постижения на изложението „Вода София“

Щайнцойг – Керамо

Щайнцойг – Керамо е част от групата на Винербергер. Тази тодина  тя ще представи своите най-иновативни продукти на VIII международно изложение „Вода София“, което  ще се проведе от 28-ми до 30-ти май. На  щанда им ще бъдат демонстрирани предимствата на стъклокерамичните тръби като продукт, подходящ както за стандартни, така и за по-нестандартни решения.

От групата с най-широко предлаганите продукти –  тръби с диаметр от 100 мм до 1400 мм за полагане в открит изкоп, както и за безизкопно полагане, Щайнцойг – Керамо ще представи решения за тръби за полагане в открит изкоп, подходящи за отвеждане на общинските отпадъчни води, както и решения за тръби за безизкопно полагне, които се монтират без открита траншея с помощта на устройство за микротунелиране. Тези високоефективни системни решения позволяват прилагането на този метод главно в градска среда, където е особено важно преодоляването на вече съществуваща инфраструктура като улици, железопътни линии, реки или къщи без да се налага съществено движение на почвените маси.

Рационалното използване на водата е наболял проблем за всички. Компанията предлага един от най-устойчивите и естествените материали – керамиката. Стъклокерамичните тръби притежават всички основни предимства на този традиционен материал. Глината като строителен материал е познат от векове не се е променил до сега, но технологиите – как да се обработва, как да се оформи, как да се изсушава и изпича, както и каква система за съединяване да се приложи са претърпяли революционно развитие.

Щайнцойг Керамо ще представи  най-добрите практики и постижения на щанда си – С3 в Интер Експо Център, Зала 3 от 28-30.05.2014 г.

Още за фирмата:
Щайнцойг – Керамо е дъщерна фирма на Винербергер. Има четири производствени бази – две в Германия (Фрехен / Кьолн и Бад Шмидеберг), една в Белгия (Хаселт) и една в Холандия (Белфелд) Щайнцойг –Керамо и е най-големият производител на стъклокерамичните тръби и фитинги за отвеждане на отпадъчни води в Европа. Всички производства са с непрекъснат производствен процес, осигуряващи стъклокерамични тръби за цял свят. Освен цялостни решения за отвеждане на отпадъчни води Щайнцойг -Керамо предлага и затворен цикъл на обслужване от предварителни консултации за избор на системи, до обучения, продажбен и следпородажбен сервиз.

Може да харесате още...