pixel

Силен отбор срещу микробите

Project floors

Демографските тенденции в резултат от застаряване на населението обуславят нарастващото значение на здравните заведения. Важността респ. влиянието на помещенията – положително и отрицателно – върху процеса на възстановяване на пациентите и благосъстоянието на персонала и обитателите е добре известно.

Подовите настилки от винил, имитиращи камък или дърво на Project floors от години се използват в добре обмислените интериорни концепции, които с автентичните си имитации внасят топлина и уют в стаи, салони и коридори.

Project floors

Събитията, свързани с пандемията, отново придадоха на темата за хигиена първостепенна важност: много отговорни лица виждат трудности в полагането на елементите на луксозните винилови плочи LVT още на етапа на планирането, но външният вид, усещането и водоустойчивостта ги убеждават веднага. Твърде голяма е тревогата, че в малките фуги ще се задържа мръсотия и те ще се превърнат в развъдник на бактерии и вируси. Със системата Pro Care на фирмите Project floors и Dr. Schulz тези опасения остават в миналото. Специалистите по LVT и експертите по грижа, почистване и запазване на стойността на еластичните подови настилки разработиха запечатващо покритие, което след полагане запечатва повърхността херметически. Това свойство е потвърдено от реномирания институт за изследвания и изпитвания FIGR в Метцинген с експертно становище.

Снимки: Project floors

Може да харесате още...

Izolacii.eu