pixel

Silirub WS – уплътнител за фасади

soudal

През последните две десетилетия сме свидетели на положителна промяна в градската среда в България, макар че тя не се случва с темповете, с които желаем. В по-големите български градове се обособяват бизнес центрове с нови и модерни сгради, отговарящи на всички съвременни изисквания за безопасност, ефективност, иновативност и комфорт. Всички тези бизнес и офис центрове са в надпревара за привличане на нови наематели и купувачи, а това, което привлича погледа първо, е фасадата на една сграда. Поради тази причина нито един строител или инвеститор не прави компромис при нейното изграждане, а продуктите на Soudal предлагат именно това – съчетание от качество и иновации, произведени в Белгия. Продуктът, разработен от Soudal, намиращ приложение в завършването на фасади, е Silirub WS.

soudal

Това е висококачествен, неутрален, еластичен, еднокомпонентен уплътнител на основата на бързосъхнещи силикони. Той е предназначен именно за запълването на разширителни фуги при фасади, фасадни елементи и стъклени завеси – Silirub WS притежава изключителна устойчивост на влага, UV-радиация, вятър, озон, измръзване и екстремни температури. Може да се използва и при всички обичайни строителни уплътнения, връзки, разширителни и дилатационни фуги. След полагането уплътнителя остава постоянно еластичен, а като продукт с външно приложение е много устойчив на остаряване и износване. При полагането на Silirub WS трябва да се има предвид, че той е съвместим с уплътнители за стъклопакети на основата на полисулфиди и силикони, както и с продукти, образуващи PVB филм. Silirub WS има отлични залепващи свойства към стъкло, ламинирано стъкло, прахово боядисан алуминий, поцинкована стомана, бетон и зидария. Той се предлага в черен цвят и разфасовки от 310 и 600 мл. Небоядисваем. За нуждите на тази индустрия Silirub WS е тестван, съответства и притежава сертификати за следните стандарти: ISO 11600 G 25 LM, ASTM C920 Type S, Grade NS,Class 50, Use T, NT, A и G.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100 % белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Може да харесате още...

Izolacii.eu