Система за обезопасяване на капандури от JET

JET-LK-DDN

За модернизираната защита на капандурите немската компания JET представя иновативно решение: JET-LK-DDN (Dynamic Fall Protection Network). Конструкцията на мрежата, с уникална енергопоглъщаща конзола предлага много предимства. Мрежата е подходяща за монтиране на системи от всички производители, размери, материали и геометрия и може да се използва както за капандури, така и за шахти за вентилация и димоотвеждане.

JET-LK-DDN

Мрежата е тествана и сертифицирана според актуалните стандарти и гарантира максимална безопасност при работа на плоския покрив. Тя се предлага като комплект за модернизация в пет различни размера, като може да се изреже на място, което гарантира, че винаги пасва перфектно. Иновативният механизъм за закрепване с два блокиращи елемента не само е лесен за сглобяване, но също така автоматично затяга мрежата при напрежение. Благодарение на тази допълнителна защита от падане клиентите се възползват от максимална безопасност и висока степен на гъвкавост.

JET-LK-DDN

Иновативната система за обезопасяване на капандури може да се използва независимо от материала и производителя им. Чрез патентования метод за свързване енергопоглъщащата система предпазва от аварии и носещата конструкция. Мрежестата конструкция, изработена от специална стоманена тел, осигурява сигурна защита и обезопасяване при работи на плоските покриви.

За повече информация: JET

Вижте също...