pixel

Следващо поколение винилови настилки без винил от MeisterWerke

MeisterDesign

„Виниловият под без винил“ се утвърди на пазара от пускането на продукта през 2018 година. Сега MeisterDesign. next (издание M7) преминава към следващо поколение дизайнерски подове без PVC в гамата Meister.

Дизайнерският под има интегрирана звукова изолация от корк, както и специален панел „AquaSafe“ с намалено издуване от възобновяеми суровини (NaWaRo). Допълнителната импрегнация на ръба „AquaStop“ и плътно затварящата се система с щракане „Masterclic plus“ гарантират водоустойчивост. Това прави Meister­De­sign. next подходящ не само за дневни и спални, но и за коридори, кухни и бани, като може да се комбинира с подово отопление. Освен това при клас на употреба 23/33 той е подходящ и за търговския сектор. Форматът на дъските е 1,287×220 мм с дебелина 8 мм.

Специална характеристика на новия Meister­De­sign. next е повърхността „Puretec Pro“. Това е мек PUR филм, който допринася за блестящо оцветена и автентична декорация, особено при трите синхронизирани декора. Този филм създава идеална комбинация на хаптика и оптика.

MeisterDesign

MeisterDesign

Може да харесате още...