pixel

Стара вятърна мелница е превърната в шеметна крайбрежна вила

Да живееш на брега на море или езеро – това е мечта за мнозина. Но животът във вятърна мелница не звучи чак толкова романтично, нали? Е, този дом в Есекс, Кънектикът, е бивша вятърна мелница, която сега е обвита в една красива веранда, където човек с лекота може да се потопи в красотата на морето и близката река. Който има свободни 1,85 млн. долара, може да си купи тази романтична вила край морето.

Първоначално построена през 1967 г., мелницата е преминала през смело обновление, за да стане дом с три спални и една баня, разпределени в три стъпаловидни нива. Първият етаж е мястото на дневната – светла и уютна. Нейните плажно-сини акценти и мокър бар просто молят да бъдат използвани за забавление на гостите. Нагоре по стълбите се стига до две спални. Подвижна стълба осигурява достъпа към таванското помещение – място с уютни, компактни шезлонги.

Най-зашеметяваща обаче си остава верандата, която се увива около къщата и предлага чудна гледка към близката река Кънектикът и блатата наоколо. Трудно е да си представим по-спокойно място за бягство от натоварения живот в града – място, където човек може да се наслаждава на песента на птиците и да слуша нежното шептене на реката, докато почива на верандата.

greentech.bg

Може да харесате още...