pixel

Судал бе отличена с престижното международно отличие Superbrands

Soudal-logo

Водещият световен производител на полиуретанови пени, лепила и уплътнители Судал, спечелил доверието на своите многобройни бизнес партньори, за втори пореден път бе отличен с престижното международно отличие Superbrands на българския пазар. Този висок приз за отличен брандинг се връчва за високо качество и конкурентно предимство на предлаганите продукти.

За своята над 50-годишна история компанията се превръща от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ 22 производствени предприятия и 72 дъщерни дружества на всички континенти. В България Судал започва работа през 2007 г.

superbrands

Soudal Group, със седалище в Търнхаут, Белгия, е водеща в разработването на продукти за устойчиво строителство, които са безопасни за хората и околната среда. Компанията доставя своята продукция в 140 страни и осигурява оптимална техническа и логистична поддръжка. За 2020 г. Soudal Group произвежда 375 милиона единици уплътнители и полиуретанови пени.

Освен собствен бранд, Судал произвежда продукти и за частни марки на външни възложители. Портфолиото на компанията обхваща няколко основни групи: силикони и други уплътнители, полиуретанови пени, лепила, хибридни полимери, технически аерозоли и химически строителни продукти.

Със собствените си марки Судал се фокусира върху три пазарни сегмента: строителство, индустрия и търговия.

Глобалната организация Superbrands

Глобалната организация Superbrands е независима институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава и промотира изключителните търговски марки, които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националния пазар. Организацията провежда конкурса за отличията Superbrands и осъществява едноименната промоционална програма, която е представена в над 80 страни по целия свят. През 2005 г. България стана официален член на глобалната организация Superbrands.

Какво означава Superbrands?

Superbrands е марка, която е изградила отлична репутация в своя сектор и предлага значителни материални и емоционални предимства пред конкурентите. Тези преимущества, съзнателно или несъзнателно, признават потребителите и са готови да инвестират именно в тях. Superbrands символизира качество, надеждност и различие.

Може да харесате още...

Izolacii.eu