Тънки композитни елементи за изграждане на фасади от Linzmeier

Linzmeier

Изискванията за фасадите на сградите стават все по-сложни: в съвременното строителство са нужни решения, които са доказано икономически изгодни, устойчиви и екологични, и които имат висок потенциал за проектиране и могат да отговорят на стандартите и наредбите за безопасност. С оглед на това, немската компания Linzmeier разработва своите тънки, но силно изолиращи композитни елементи Linit за индивидуалн дизайн на фасадите.

Linzmeier

Композитните елементи имат комбинирана структура на слоеве. В резултат на това те могат да отговорят на всички необходими изисквания, както и съответстват на стандартите DIN и EN. Архитектите и проектантите имат свободата да избират между различни покривни слоеве – например стъкло, метал, дърво, ламинат, фиброцимент, пластмаса. Богатата гама от цветове и различните повърхностни обработки също така оставят много място за творчество.

Linzmeier

Изолационната сърцевина (от WLS 007) от своя страна допринася за икономията на енергия – независимо дали фасадата се нагрява или охлажда. С допълнителни функционални слоеве, които могат да се комбинират, елементите изпълняват и повишени изисквания на шумоизолация (до 55 dB), противопожарна защита (до W90), както и защита срещу изстрели и пробиви.

За повече информация: Linzmeier

Вижте също...