pixel

Течно стъкло, смола и 3D подови настилки

Novamix

Planocolor® Resin е добре проектирана система за подови настилки от смола, която предоставя безкраен набор от възможности за архитектурен и промишлен дизайн. В дизайна могат да бъдат включени безупречни повърхности с площ над 1 000 м², с безкрайни комбинации от цветове, агрегати и обекти, за да се получи едно невероятно подово покритие.

Основният продукт на тази система са двукомпонентните епоксидни смоли без разтворители (VOC = 0g/L), без мирис, подходящи за полагане на вътрешни подове.

Planocolor Liquid Glass е универсална прозрачна смола, която може да се използва:

Като изключително устойчив материал за създаване на подове от смола, които могат да включват: течни бои и брокат за цветен и блестящ ефект, 3D принтиране и обекти като оптични влакна, камъчета, цветни гранули, черупки, стикери, снимки, стенни покрития, ленти за LED осветление.

Novamix

Като саморазливен защитен слой на декоративни покрития:
– Високоякостна повърхностна защита на кухненски маси върху „повърхности“ Planocolor® Granit
– Прозрачно защитно покритие върху съществуващи стари мозайки или повърхности, изработени от камъчета, които обикновено се срещат в традиционните села, стига приложението да е във вътрешна зона и да не е изложено на повишена влажност.
– Прозрачно защитно покритие с вид на течно стъкло върху микроциментови подови настилки от системата Planocolor® Microcement, когато се използва като платно за боядисване на еднородни площи с желания художествен дизайн.

Като подходяща свързваща смола, използвана за вътрешни каменни подови настилки за системата Planocolor® Granit.

Снимки: Novamix

Може да харесате още...

Izolacii.eu