pixel

Конкурс за български студенти и млади професионалисти до 30 години

Стартирала успешно през 2014 г., инициативата „Академия ГРАДЪТ” е платформа за комуникация между поколенията професионалисти, създаващи съвременните градове и сгради по света и у нас. „Академия ГРАДЪТ” се осъществява под формата на конкурс за иновативни проекти и идеи, предназначен за български студенти, обучаващи се в България и чужбина, както и млади специалисти до 30 години. След анализи и дискусии с партньорите, менторите и участниците в първото издание, проектът се трансформира в международен конкурс The CITY Academy Awards 2015. В него ще бъдат отличени проектни идеи, разработени от млади професионалисти, студенти по архитектура и технически науки.

Участниците в The City Academy Awards 2015 ще имат възможността да покажат свои проекти в три категории:
Градове (решения за градска среда, зони за отдих и развлечения);
Сгради (жилищни и офис сгради, среда за обитаване и работна среда);
Инфраструктура (градска транспортна инфраструктура, магистрали, пътища, тунели, мостове).

Журито в The City Academy Awards 2015 включва доказани професионалисти, представители на компании, лидери в съответната област на индустрията, архитекти, строители, инженери, инвеститори.

От 1 май до 15 юни 2015 г. всички желаещи да участват в конкурса на „Академия Градът” – The CITY Academy Awards 2015 могат да подават своите разработки на email:
[email protected]

За повече информация тук.

Може да харесате още...