pixel

Топлина и сигурност с подовите настилки Egger Comfort

EGGER Comfort

С подовите настилки EGGER Comfort ще се чувствате комфортно от първата стъпка. Тайната – два слоя корк, които запазват топлината и изолират шума. По този начин настилката допринася за максимален релакс у дома, в хотелската стая или в йога студиото. EGGER Comfort се вписва хармонично в различни тенденции при интериорния дизайн. Настилките се поддържат лесно, имат антибактериална повърхност, която е устойчива дори при излагане на силна UV светлина.

Топло и меко

EGGER Comfort

Благодарение на специалните коркови слоеве EGGER Comfort Floor е приятно мек. Малките въздушни клетки в корка съхраняват топлината, така че при допир усещате топлина и уют. Това е една чудесна покана да походите боси.

Екологично чист и здравословен

EGGER Comfort

Настилките EGGER Comfort не съдържат поливинилхлорид PVC и са направени от 87% възобновяеми суровини като корк и дървесни влакна, добити от сертифицирани по PEFC гори. Благодарение на своя състав и използваните естествени материали EGGER Comfort Flooring допринася за приятен и здравословен климат.

Настилката е устойчива на приплъзване с клас R10 (при избрани продукти) и има клас на използване 32 (за избрани продукти).

Може да харесате още...

Izolacii.eu