pixel

Трислоен паркет от ела и ясен

Hamberger Flooring

Hamberger Flooring разшири настоящата си гама от 3-слоен паркет Haro с вариант на дизайн, използващ ясен като алтернатива на дъба. В допълнение, елата беше включена като устойчиво, паркетно покритие и като заместител на лиственицата.

Последните няколко години се характеризират с все по-голямо присъствие на дъба в гамата паркети Haro. С модификацията на ясена в посока дъб и на елата като заместител на лиственицата, гамата Haro е значително разширена с допълнителни възможности за дизайн.

Haro избира дървесина от ела, която е особено устойчива алтернатива на лиственицата. Тя идва от Шварцвалд по къси транспортни маршрути и следователно е екологично чиста. Дървесният вид ела създава нови варианти на дизайна в серията 4 000 при Landhausdiele 180.

Наличните цветове са универсална светло бяла ела, универсална ела и пастелно сива ела, всеки от които е с повърхност NaturaDur.

Като алтернатива на дъба в гамата са включени и три варианта на ясен.

Пастелно кремав ясен, невидим ясен, двете с повърхност NaturaDur, сиво тютюнев ясен с повърхност NaturaLin plus и ретро структурирано усещане следват тенденцията сред интериорните дизайнери и ще допълнят предишните варианти на ясена като заместител на дъба.

Допълнителна стъпка към опростяване е обединяването на предишните варианти на трислойния паркет с името „Ретро“ в отделна колекция. Това е отговорът на Haro на силното търсене на паркет с ретроструктура.

Снимка: Hamberger Flooring

Може да харесате още...