pixel

Устойчиво строителство с Penosil

Wolf Group

Wolf Group, световен лидер в производството на полиуретанови пени, уплътнители, лепила и покрития, представи на BAU екологичната гама Penosil за устойчиво строителство. В Мюнхен производителят показа цялата гама от над 40 продукта и проведе интересни демонстрации за посетителите на изложението.

Глобалната марка Penosil се дистрибутира в повече от 60 държави. Продуктите са разделени в 9 категории, всяка от които може да се различи по цвета на опаковката. Продуктите от категорията „Общо строителство“ са тъмно сини, продуктите от категорията „Прозорци и врати“ са зелени, а продуктите от категорията „Декорация“ са жълти. Майсторите отдавна чакат проста и логична система, която да ги улесни в намирането на подходящите продукти за тяхното приложение“, казват от компанията. Penosil е насочена към професионалните потребители, домашните майстори и индустрията.

Wolf Group се стреми да създава решения и добавена стойност. Вместо да се фокусира върху отделни продукти, тя предлага системи за монтаж на прозорци, изолация и уплътняване на фасади, подови настилки и санитарни дейности. На щанда посетителите можаха да видят и да се докоснат до продуктите и инструментите на строителната химия върху инсталационен модел.

Wolf Group

Два центъра за научноизследователска и развойна дейност и четири завода

Wolf Group има два центъра за научноизследователска и развойна дейност в Естония и Испания. Там се намират и два от четирите завода на групата. По данни на компанията всяка година тя инвестира около 1 млн. евро в разработването на продукти. Немскоговорящите пазари винаги са били сред търговските партньори на групата, а продуктите и системите на Wolf Group са използвани, наред с другото, при изграждането на Allianz Arena в Мюнхен. Във втората зона на щанда бяха показани многобройните възможности за индивидуални продукти и персонализирани решения, като например нови продуктови разработки, голямото разнообразие от различни опаковки, адаптери, клапани и пластмасови части.

Снимки: Wolf Group

Може да харесате още...