pixel

Утре официално се открива изложбата „Баумит – животът е цветен“

Baumit

Изложбата е своеобразна ретроспекция на 20-годишната дейност на компанията в България и съдържа 60 пана с фотоси на едни от най-интересните цветни и знакови фасади, които олицетворяват модерния облик на столицата и други населени места.

Ще бъдат представени разнообразни по характера си обекти, прецизно построени с Баумит продукти: нови жилищни, обществени и промишлени сгради, еднофамилни къщи, термично санирани по различни проекти многофамилни и обществени сгради, както и реставрации на сгради – паметници на културата.

„Баумит – животът е цветен” е организирана със съдeйствието на Столична община и има за цел да предизвика дискусия за обществената отговорност на строителния бранш. По този начин бихме искали да допринесем за подобряването и динамичното развитие на градската среда и да покажем как фасадите, с тяхната цветност и структура, влияят ежедневно върху сетивата и самочувствието на отделния човек и допринасят той да възприема населеното място като свое и да се идентифицира с него.

Изложбата ще се открие на 28 април (четвъртък) 2016 г. от 11.00 часа в „Галерия на открито” – НДК, която се намира на „Моста на влюбените“ и ще бъде достъпна за жителите и гостите на София до 15 май 2016 г.

Може да харесате още...