Въглен, ръжда или бетон за стени и мебели

Ostermann 1

Оригинални дизайнерски решения за интериора и мебелната индустрия предлага немската компания Ostermann. Колекцията гъвкави облицовки в четири серии създава уют, впечатляващи ефекти и неповторима атмосфера. Характерни за нея са естествената визия и усещане, а полето на приложението се простира от декора на търговски площи и изложбени конструкции до частни домове и дизайнерски проекти. Покритията са от висок клас и изключително лесни за обработка. Предлагат се на ролка в размери 3000 х 1000 мм.

RollMokutan
От древни времена хората овъгляват дървени повърхности, за да ги запазят и заздравят. В традиционното японско строително изкуство тази техника се нарича Shou-Sugi. Днес облицовката RollMokutan предлага автентичната и изключителна визия на обгорено дърво и оригиналния му, плътно черен цвят.

RollRost
Тези облицовки също предоставят многобройни възможности за дизайн. RollRost е запълнена с минерали и синтетична смола мрежеста повърхност с окислени железни стърготини, създаващи впечатление за истинско ръждиво желязо както на външен вид, така и на допир. Гъвкавият и лек материал се предлага в четири различни декора и може да се обработва със стандартни инструменти.

Ostermann 2aRollBeton
RollBeton успява да предложи дори бетонни повърхности във формата на лесен за обработка материал за разнообразни решения в интериорния дизайн. Хладният и изчистен стил на бетона придава характер на търговски обекти, изложбени щандове или мебели. Компанията предлага селекция от четири покрития, а материалът има матирана подложка от стъклени влакна. Както и при останалите гъвкави облицовки, и тук обработката е със стандартни инструменти и изключително лесна.

Almwiese
Леко ухаещата на алпийски билки и цветя повърхност придава на всеки интериор специална, естествена и релаксираща атмосфера. Тревата се добива ръчно от алпийски ливади на 1700 м надморска височина. За подложката на материала се използват естествени ленени влакна. Гъвкавият материал с дебелина от 0,5 до 2,0 мм може лесно да се залепи върху мебели, плотове или стени. От тази облицовка се предлагат четири атрактивни декора, всеки от които има собствен уникален аромат.

Вижте също...