pixel

Визуализирайте идеите си с новата апликация “Garden Visions”

semmelrock

Като компания, която непрекъснато развива възможностите, които предлага на своите клиенти, “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД продължи традицията и тази година обнови приложението “Garden Visions” с нови практични и удобни функционалности, които имат за цел да Ви осигурят по-добра и реалистична визуализация.

Чрез новата олекотена версия “Garden Visions” можете да изберете подходящата настилка за различните зони около дома Ви – алеи, пътеки, площадки около къщата, басейна, терасата или барбекю зоната. Независимо дали предпочитате класическите форми, нестандартните цветове или повърхности с луксозен дизайн, единствено трябва да се доверите на собственото си усещане за хармония и индивидуален стил.

Като начало е необходимо да инсталирате приложението, да изберете България в менюто за инсталация и да се забавлявате. “Garden Visions” е свободно достъпна апликация, подходяща за всички мобилни устройва работещи с Android или iOS. Може да бъде изтеглена от Google Play или App Store безплатно, а вече инсталирана, от настройките на приложението можете да изберете български език.

А ето как в няколко стъпки можете сами да визуализирате пространството.

Semmelrock

 

1. Изберете от фото “галерията” на Вашето устройство.

2. Маркирайте пространството. Интегрираните инструкции Ви помагат във всяка стъпка от създаването на визуализацията.

3. Изберете настилка с подходящи дебелина, повърхност и цвят.

semmelrock

Готово! Приложението ще визуализира настилката върху избраното от Вас пространство. За перфектен завършек на Вашия проект съчетайте настилката с цвета на фугата, така ще имате съвършен краен резултат.

Zemelrock

 

Споделете я със семейство и приятели, благодарение на възможностите на приложенията на Вашето устройство. Искате да изготвим проект с избраната настилка? Изпратете визуализацията до екипа на Semmelrock и ландшафтният архитект  на фирмата ще се свърже с Вас, за да обсъдите възможностите на услугата CAD планиране.

Semmelrock Ви напомня, че “Garden Visions” ще Ви помогне в избора на настилки, но не изчерпва необходимостта от консултация със специалисти при реализацията на Вашия проект.

Повече техническа информация за избраните от Вас настилки ще намерите на сайта на Semmelrock, в мострената градина на територията на завода, както и при дистрибуторите на компанията.

Може да харесате още...

Izolacii.eu