pixel

Временно класиране в конкурса „Фасада на сезона – лято 2015“ на Баумит

От 1 юни до 31.август, в разгара на жегите, при фасадите от летния етап на конкурса „Фасада на годината 2015“ е още по-топло.

Летните фасади на Баумит този път ни се представят огряни от слънцето в градовете Гоце Делчев, Севлиево, Видин, Казанлък, София, Търговище, Варна и Плевен, а техните фенове могат да ги разгледат и подкрепят тук.

Ето и временното класиране преди края на конкурса:

На първо място, засега, със 169 гласа на публиката е Обект 7 – еднофамилна жилищна сгарада в гр. Гоце Делчев, ул. Първи май 11.

Инвеститор на обекта е г-жа Красимира Калчева, а изпълнител и заявител в конкурса е г-н Суат Мехрем, чиято група е използвала материалите: Баумит Топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп.

На второ място във временното класиранесъс 76 гласа е Обект 6 – еднофамилна жилищна сграда в гр. Севлиево, ул. Ген. Столетов 17.

Проектант е фирма Ареа – БГ EOOД с управител арх. Светлозар Стефанов. Изпълнителят, фирма Гипсотехника EOOД, дългогодишен партньор на Баумит е използвал материалите:
Баумит Система опънСтар с крайно покритие самопочистващата се със силите на природата и с активен фотакат ефект мазилка НанопорТоп.

На трето място с 22 гласа е Обект 4 – триетажна жилищна сграда в гр. Видин, жк Бонония, ул. Вела Пеева 15. Заявител в конкурса е инвеститорът – г-жа Хризантема Младенова.

Проектът е дело на арх. Ценка Димова, която се е доверила на изпълнението на групата на г-н Боян Георгиев.

Използваните материали в обекта са Баумит Система Про, отново съчетана с иновацията на Баумит – мазилката, самопочистваща се благодарение на своя фотокат-ефект, НанопорТоп.

От днес до 31.август съдбата на фасадите е във Вашите ръце! Вие може да промените реда на победителите или да изведете други фасади на предни позиции само с един клик! Гласувайте до 31 август 2015 г., 12:00 часа на обяд.

Трите победителки от сезон Лято ще участват на финалния кръг в конкурса през март 2016 г. , а нищо чудно да бъдат и класирани за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа – Baumit Life Challenge, който ще се състои през април 2016 г. във Виена.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда от сезонната нитомбола!

Може да харесате още...