Weber усъвършенства формулата на самонивелиращите се саморазливни смеси

Saint-Gobain Weber Германия пуска на пазара три подови системи с нов облик и с подобрени характеристики. Компанията обещава по-голяма якост, по-добра саморазливност и повече области на приложение.

Саморазливна замазка weber.floor 4010

Нискоемисионната саморазливна замазка weber.floor 4010 може да бъде нанасяна с по-голяма дебелина на слоя от 1 до 10 мм върху различни основи ръчно или машинно.

Благодарение на новата формула якостта на натиск е повишена до С25 (преди С20). Подобрената саморазливност улеснява обработката. Заслужава да се отбележат и по-бързото изсъхване, както и възможността за полагане на паркет като последващо покритие.

Нивелираща маса weber.floor 4031

Циментовата нивелиращата маса weber.floor 4031 plus е много здрава и може да поеме големи натоварвания. Позволява дебелина на слоя между 1 и 10 мм. Дори при дебелина от 1 мм сместа е подходяща например за столове на колела. Weber.floor 4031 се отличава с много добра якост и въпреки това има ниско напрежение.

Универсален weber.floor 4095

Weber.floor 4095 Alpha е нивелираща маса на основата на калциев сулфат, която също е подходяща за слоеве с дебелина от 1 до 10 мм. Продуктът има ниско напрежение, поради което осигурява много високо ниво на устойчивост на напукване и затова е подходящ за изливане на асфалт и други критични материали. Подобрената нивелираща маса е подходяща и за подготовка на основата под паркетни настилки.

Вижте също...