pixel

Започва Българската строителна седмица в София

16-ото издание на международното специализирано изложение – Българска строителна седмица ще се проведе от 16 до 19 март 2016 г. в Интер Експо Център.

Събитието се утвърди като една от най-представителните изложби за отрасъла. Изложението предлага възможност както на известни, така и на нови фирми от строителния бранш да покажат актуалните си продукти и решения. Участието на фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограма и врати, химически продукти, топло- и хидроизолации спомага за тяхното бъдещо развитие и утвърждаването им на българския и европейския пазар.

Бизнесът среща професионалистите от строителния бранш в страната и чужбина

Изложението предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения и професионалисти от строителния бранш от страната и чужбина.

Фирмите, които ще представят своите продукти тази година са 98. Сред тях са директни изложители и подизложители от България и други държави. Със собствени щандове се представят компании от Германия, Гърция, Полша, Франция и Турция.

Съпътстваща програма  

Съпътстващата програма на изложението е разпределена за всеки един от дните, в които ще се проведе то.  На 16 март ще бъде проведена конференцията Investor Confidence Project „Възможности за привличане на частни капитали за енергийна ефективност“. На 17 март фирма Абелид  представя „Качествените изолационни решения“. 18 март ще бъде изключително богат на лекционни прояви. Петъкът ще събере лектори от Клуба на младите архитекти, съвместно със Съюза на архитектите в България и Университетът за строителство и геодезия в София.

Българска строителна седмица е форум, на който се дискутират актуални за строителния бранш въпроси и се демонстрират иновативни продукти, услуги и технологии. Изложението събира на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори и строителни експерти.

fakti.bg

 

Може да харесате още...