Защита за плоски покриви с EverGuard TPO/FPO

EverGuard BMI

Това, което трябва да издържи дълго, трябва да бъде добре защитено. Това е особено вярно за много големите инвестиции в случаите на големи покривни площи. Например за летища, съоръжения за спорт, промишленост, търговия и логистика – тук е необходима система за запечатване на покрива, която обединява обема на инвестициите и стандартите за качество в икономично разумно решение.

EverGuard BMI

Според BMI Groupнай-големият производител на покривни системи за скатни и плоски покриви в Европа системата EverGuard TPO/FPO е отговорът на това предизвикателство. Новата система е една от най-трайните и издръжливи покривни мембрани на пазара и е подходяща за обекти с особено големи размери. Системата за плоски покриви се състои от мембрана, направена от гъвкав полиолефин (FPO), съответния високоефективен изолационен материал и пароизолация, адаптирана към системата. Тя е устойчива на химикали и съединения и по този начин е оптимална система за покривите на промишлени сгради и производствени съоръжения. Освен това тя се произвежда без пластификатори и без HFC.

EverGuard BMI

В допълнение, производителят предлага и координирана гама от аксесоари, напр. закопчалки, вентилационни и дренажни продукти и подходящи лепила. Всеки отделен елемент е разработен с цел създаването на оптимална цялостна система. В резултат на това EverGuard TPO / FPO не само предлага висока безопасност, но и висока издръжливост.

EverGuard BMI

Системата позволява два основни метода на монтаж: механично закрепване или полагане под баластра с чакъл. Като истинско системно решение EverGuard TPO / FPO осигурява сигурност, документирана от съответните международни сертификати и одобрения, както и цялостни гаранционни услуги. Това е важна предпоставка за изключителното дълголетие и годност, която тази покривна система демонстрира на практика. Тя доказва своите качества на повече от 300 милиона квадратни метра покривна площ в световен мащаб и създава устойчива инвестиция за строителите и собствениците на сгради.

В България BMI Group е представен с марките BMI Icopal и BMI Bramac.

За повече информация: BMI Group

Вижте също...