pixel

Заявки за участие в A-Prime се приемат до 28 февруари

A-Prime

A’ (A-Prime) е международен ежегоден конкурс за дизайн, в който победителите се определят от експертно жури. Наградите на A’ Design са класифицирани в широк спектър на творческите полета с цел да се отличат най-добрите дизайнери от всички страни и дисциплини. Участията в конкурса се разглеждат и оценяват анонимно от експертно жури, съставено от професионалисти и членове на пресата.

A-Prime

Наградите и конкурса A’ Design са установени с цел да се открият най-добрите проекти от всички държави и дисциплини. Главната цел на конкурса и наградите A’ Design е да се създаде световна осведоменост и разбиране за добрите практики и принципи в дизайна, чрез подбирането на най-добрите проекти от всички държави и индустриални области. Крайната цел на конкурса A’ Design е да подтикне дизайнерите, компаниите и марките в световен мащаб към по-качествени продукти, които са в полза на обществото.

Наградите на “A’ Design“ включват международен сертификат за съвършенство в дизайнерството, покана за ексклузивната гала-вечеря в Италия, онлайн и офлайн изложба на наградените проекти, обявяване в годишното печатно издание с най-добрите проекти, ексклузивно интервю с победителите и др.

Заявки за участие се приемат до 28 февруари, а резултатите се обявяват всяка година на 15 април. Приемат се проекти, разработени през последните 10 години.

Може да разгледайте печелившите дизайни и да прочетете интервюта с печелившите дизайнери.

Може да изпратите и вашите творби за конкурса на A’ Design.

arhitektura.bg

Може да харесате още...