pixel

Злато и сребро за Deutsche Rockwool от проучването Architects’ Darling

Deutsche Rockwool

Тази година Deutsche Rockwool, водещ производител на изолация от каменна вата, получи две награди от участниците в годишното проучване Architects ‘Darling – злато в категорията „Изолационни материали“ и сребро в категорията „Най-добро допълнително обучение“.

Екипът на Deutsche Rockwool е признат за най-добрия сред производителите на изолационни материали като чудесно потвърждение, че в компанията се работи според очакванията на най-важната целева група от архитекти и проектанти. Златното отличие на Architects ‘Darling показва, че доверието към марката остава високо.

Участниците в проучването тази година бяха помолени да оценят производителите на изолационни материали по пет критерия: Колко добра е персоналната консултация от фирмени експерти? Колко често сте имали добър опит с производителя? Колко доверие имате на марката? Как оценявате ангажимента на производителя към устойчивостта? Какво е качеството на информацията за продукта? Rockwool  успя да се представи убедително по всички точки.

Носител на множество награди
Rockwool е компания, която често е награждавана от Architects‘ Darling в различни категории. Това задължава и насърчава. И през следващата година компанията ще накара да се заговори за нея с „Rockcycle®“, нова услуга за обратно приемане в Rockwool на отпадъци от строителни площадки.

Каменната вата Rockwool е 100% рециклируема
С около 6000 тона само през 2019 г.  Deutsche Rockwool е една от най-големите компании, рециклиращи каменна вата в страната. Вероятно компанията ще разшири това лидерство, тъй като услугата за обратно изкупуване на изолационни материали от каменна вата Rockwool сега ще бъде разширена. Разфасовките трябва да се събират само в големи чували Rockwool , които се купуват заедно с новите стоки.

Може да харесате още...

Izolacii.eu