pixel

Звуко- и шумоизолация от стабилизирана алуминиева пяна

Alusion

Cymat Technologies Ltd. е със седалище в Торонто, Канада и е иновативна компания за технология на материали, която има изключителните права в световен мащаб за производството на стабилизирана алуминиева пяна.

Alusion

Алуминиевата пяна на Cymat, продавана под търговското наименование Alusion, е универсален и уникален материал с практически неограничени приложения в дизайна и архитектурата. Произвежда се под формата на леки алуминиеви панели. Освен уникалния си външен вид, тя притежава звукопоглъщащи свойства, което я прави идеална за приложения там, където се търси едновременно шумоизолация и естетика.

Alusion

Панелите от алуминиевата пяна Alusion са здрави и леки, а на външен вид наподобяват метална гъба. Визията им е поразителна, с модерен и драматичен вид. Панелите с приложение в архитектурата се произвеждат с дебелина 12,7 мм, 25,4 мм и 43,2 мм и с три различни плътности (Large Cell, Mid Cell и Small Cell, също по поръчка). Всяка дебелина и плътност имат своя собствена крива на напрежение/деформация.

Alusion

Alusion

Стабилизираната алуминиева пяна (SAF) Alusion  е плаваща, устойчива на пламък и корозия точно както алуминия. Това е негорим материал с клас А1. Повърхността на олекотените алуминиеви панели е или необработена, или се подлага на повърхностна подготовка, за да изглежда “блестяща“, или полупрозрачна като „водна пяна“.

Alusion

Панелите са леки, лесни за инсталиране и 100% рециклируеми.

Може да харесате още...

Izolacii.eu