pixel

Звукоизолация с акустична мембрана

Di_Тrade

Ди Трейд Груп предлага на вашето внимание два продукта от гамата с акустични изолации: aкустични мембрани M.A.D.4 и M.A.D.2 Те са с висока плътност, специално проектирани като антирезонансен материал. Състоят се от модифициран битум с армировка от стъклофибърна тъкан и са с двустранно покритие от полиетиленово фолио.

Приложение:

Di_Тrade

Акустичните мембрани са ефективен заместител на оловните листове. Поставени между порести абсорбиращи материали, те работят като панелен абсорбер (най-ефективен при поглъщане на ниски честоти).

Акустичните мембрани имат следните приложения:
– използват се между твърди елементи, като например гипсокартон, за подобряване на изолацията при ниски честоти както на стени, така и на хоризонтални повърхности;
– използват се между пружинни елементи (минерална вата, каменна вата) за увеличаване на цялостната изолация на системата, подобрявайки значително ниските честоти чрез мембранния ефект на системите маса-пружина-маса;
– използват се като изолация в промишлеността, като антирезонансен материал, осигуряващ акустична маса на листове от поцинкована ламарина.

Di_Trade

Инструкции за полагане на акустична мембрана M.A.D:
– полагане на първи пласт гипсокартон;
– полагане на акустична мембрана М.A.D с помощта на такер;
– полагане на втори пласт гипсокартон.

За повече информация – Ди Трейд Груп.

Може да харесате още...