20 години „Теразид“ – Един за всички, всички за един!

„Песента на мускетарите“ в изпълнение на Орлин Горанов беляза кулминацията на 20-годишнината на „Теразид“ ЕООД. Компанията отпразнува 20 години успешно присъствие на българския и европейския пазар под мускетарския девиз „Един за всички, всички за един“.

„Благодаря ви за доверието през всичките тези години, защото ние достигнахме до тук, благодарение на вас!“ С тези думи търговският директор на „Теразид“ инж. Велин Александров поздрави гостите в Националния исторически музей и допълни, че „най-важните, истински уникалните сте вие – клиенти, партньори и приятели на Теразид“.

В знак на благодарност към лоялните си клиенти водещият български производител на строителни материали раздаде и специални награди, които бяха връчени лично от управителят на „Теразид“ Росен Станков. Късметлии в томболата се оказаха „Уницем“ ООД, „Екокерамик“ ЕТ и Велков дизайн 2002 ЕООД.

За пореден път „Теразид“ показа, че е компания, която уважава не само своите търговски партньори, но и своите служители. Дългогодишният технолог в лабораторията на „Теразид“ Асен Филипов беше отличен за приноса му за развитието на компанията.

„Скъпи приятели, за нас е чест и удоволствие, че извървяхме тези 20 години рамо до рамо! Продължаваме!” и „Благодарим ви за всичко, което направихте, за да работим заедно в тези трудни времена.” бяха само част от искрените пожелания, които гостите оставиха в специалната книга на „Теразид”.

Атрактивен огнен спектакъл, пускането на 20 летящи фенера и космическо сладоледено шоу бяха само част от специалната програма в чест на 20-годишнината на „Теразид“, която накара партньорите и приятелите на компанията да затаят дъх. Малките таланти от „Пим-пам“, Орлин Горанов и музикантите от „Брас Вилидж“ допълниха празничната атмосфера на мускетарската среща „Двадесет години по-късно“.

За „Теразид“ ЕООД
„Теразид“ е лидер сред компаниите, произвеждащи лепила, мазилки и топлоизолационни материали.
Компанията е първият български производител, притежаващ Европейско техническо одобрение (ETA) за фасадна топлоизолационна система.
Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001:2000 и сертификат по БДС за цялостна фасадна интегрирана система за топлоизолация.
„Теразид” е сертифицирала производството си по две нови системи – за здравословни и безопасни условия на труд (BS OHSAS 18001:2007) и за опазване на околната среда (ISO 14001:2004).
Топлоизолационните системи с марка „Теразид“ са предпочитани за санирането на много жилищни и обществени сгради по национални и европейски програми за енергийна ефективност.

Признания за качеството на продуктите с марката “Теразид” са:
– отличие за най-престижна марка на Business Superbrands България
– международна награда за качество от Trade Leaders’ Club
– сертификат за най-добра търговска и производствена практика от Българската строителна камара
– златен медал от Международния панаир в Пловдив
– „Златен ключ” от изложението „Трите ключа” във Варна
– „Златно крило на успеха” от изложението „Партнерс Експо – строителство, обзавеждане, технологии, лека промишленост” в Плевен.