pixel

„20 години YTONG в България – традиция и иновации“

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ ПРАЗНУВА 20 ГОДИНИ ТРАДИЦИЯ И ИНОВАЦИИ!!!

Компанията ще дискутира актуални теми в сферата на енергоефективното и икономично строителство по време на специализирана конференция.

След 20 години инвестиции в производството на висококачествени енергоефективни и икономични строителни материали в България и въвеждане на редица технологични иновации, КСЕЛА България ще отбележи своя юбилей на 29 май 2014 г. по един истински експертен начин.

Представители на фирмата ще споделят ценен опит с колеги и партньори по време на специална конференция, организирана по повод празника на компанията – „20 години YTONG в България – традиция и иновации“. Събитието ще се проведе на 29 май 2014 г. в Radisson Blue Grand Hotel и ще събере на едно място строителни специалисти, архитекти и инвеститори.

Партньори на инициативата са Камарата на архитектите в България (КАБ) и Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП). 

Специално поканен на конференцията е проф. арх. Иван Данов – министър на инвестиционното проектиране. Сред експертите, които ще говорят по темите, са доказани имена като проф. д-р инж. Д. Назърски, доц. д-р инж. Ив. Тодоров, д-р инж. Д.  Спасов, доц. д-р инж. В. Кърджиев, доц. д-р инж. П. Христов и др.

Организаторите от КСЕЛА България ще споделят с аудиторията своя опит и идеи относно последните тенденции в производството на иновативните продукти, които предлагат на пазара – блокчетата YTONG и минералните топлоизолационни плочи Multipor. Поканените специалисти ще представят и подложат на дискусия актуални теми като енергийната ефективност на сградите, пожарната безопасност, огнеустойчивост на строителни елементи и проектиране на сгради в сеизмични райони по европейски стандарти.

Може да харесате още...