Ако планирате ремонт вътре или вън – ето едно подходящо решение за Вас

Планирате ремонт? Искате да залепите здраво фаянс или теракота на закрито или открито? С правилното лепило за плочки дори и на внуците ви няма да им се налага да лепят наново. Стандарта в качеството изберете, на лепило Теразид Standart се доверете.

Теразид Standart представлява сух продукт за приготвяне на лепилен разтвор, подходящ за полагане на фаянс, гранитогрес, теракота, мрамор и други керамични и каменни облицовки. Нанася се лесно и не се разлива, което го прави подходящ за лепене на леки и средно тежки плочки на вертикална повърхност, без опасност от свличане. Лепилото Теразид Standart показва отлични показатели при различни температурни условия и влажност върху всякакъв вид основа. Теразид Standart съдържа монофибри, които при армировка придават допълнителна яркост на крайния продукт.

Предимствата на Теразид Standart го правят незаменим помощник в:

– полагането на керамични и каменни плочи в отопляеми и неотопляеми вътрешни помещения
– полагане на керамични и каменни плочи за външни части на сгради (балкони; тераси; веранди)
– полагане на керамични плочи в трайно или постоянно мокри помещения
– полагане на каменни облицовки за външни стени.

На открито или закрито, за банята или терасата, винаги можете да разчитате на лепило Теразид Standart.

Теразид Standart е удобен и лесен за употреба. Към 100 части суха смес се добавят 27 части вода. Времето му за „узряване“ е само от 5 до 7 минути, а времето за работа- цели 4-5 часа. Използвайте лепило Теразид Standart независимо от времето навън. То няма да ви предаде и на студено (5ºС), и на горещо (35ºС). Разполагате с цели 40 минути време за корекции.

Избирайки Теразид Стандарт, вие избирате професионализъм. Бъдете професионалисти. Само сега можете да се възползвате от специалната ни промоция – при закупуване на 25 кг Теразид Standart получавате 20% гратис.

Доверете се на стандарта в качеството с Теразид Standart.

Повече информация за продукта може да видите тук.