pixel

Акустична панелна система подпомага обучението

Kvadrat Soft Cells

Добрата акустика може да подобри:
– Мотивацията при изпълнение на задачи с над 60%;
– Възможността за фокусиране върху задачи с повече от 40%;
– Аритметичното представяне с 20%;
– Изпълнението на задачи, изискващи концентрация с до 50%.

Добрата акустика може да намали:
– Нивата на адреналин с 30%;
– Нивата на стрес с 27%;
– Разсейващите разговори с повече от 50%;
– Честотате на грешки с 10%.

Kvadrat Soft Cells

Foster + Partners са избрали панелите Soft Cells от Kvadrat Soft Cells за целия павилион Samson в Охайо. Този павилион е предназначен за университета Case Western Reserve и клиниката в Кливланд. Това е нова визия за здравен павилион, която гледа към бъдещето на интегрираното, интерактивно здравно образование.

Панелите Kvadrat Soft Cells са инсталирани в таваните на класните стаи, аудиториите, коридорите и социалните пространства. Чрез подобряване на разбираемостта на речта и минимизиране на шума, те подпомагат обучението и комуникацията.

Kvadrat Soft Cells

Новият павилион е мултидисциплинарна четириетажна сграда, която обединява предишните отделни стоматологични, сестрински, университетски и клинични програми за медицинско образование. Фокусиран върху създаването на по-добро здравеопазване за всички, той осигурява среда, в която учениците могат да учат заедно и да се вдъхновяват.

Kvadrat Soft Cells

Панелите Soft Cells повишават акустичното, естетическото и топлинното качество на пространството. Решенията се използват за насърчаване на производителността и благосъстоянието в емблематични сгради по целия свят.

Предлагат се във всякаква свободна форма и над 200 текстилни цвята. Решенията на Soft Cells предлагат безкрайна творческа гъвкавост и изключително дълголетие. Подкрепени с 10-годишна гаранция и експертно обслужване.

Може да харесате още...

Izolacii.eu