Акустични панели от торф

innofusor-acoustic

Тези акустични торфени панели са изработени от 85% пресован торф и 15% рециклирана PET пластмаса, оцветена с бои на водна основа. Торфът, произхождащ от родната земя на компанията Innofusor във Финландия, е изпитан и доказан материал с вековно родословие. Когато се обработва в акустичен материал, торфът става красив продукт с отлични акустични свойства. Този материал е топъл, екологичен, визуално издържан и привнася много автентична атмосфера в пространствата.

innofusor-acoustic

Материалът може да се пресова във всякаква форма. Фирмата предлага разнообразни дизайни с различни релефи и леки нюанси. Проектите съчетават класическа красота и функционалност, добавяйки свежо усещане към традиционните пространства, така че те лесно се преплитат с визиите на клиентите.

innofusor-acoustic

Независимо дали се прави интериорен дизайн за нов офис или хотел или просто нещо красиво за дома, акустичните торфени панели могат да удовлетворят всички желания. Те дават нови подходи и концепции за интериорната акустика и ще позволяват създаването на удобни, красиви и функционални пространства. Каталогът на компанията включва 15 красиви колекции, 148 страници с цветни палитри, технически чертежи и всичко необходимо за помощ при планирането.

Вижте също...