Акустични тъкани за ефективна шумоизолация от Drapilux

 Drapilux

Колекцията от акустични тъкани на немската компания Drapilux включва два прозрачни и два плътни артикула, които показват отлични резултати в областта на звукопоглъщането, изолацията и естетиката. Два от продуктите достигат акустичен клас А, другите два – С и D. Всичките четири тъкани са изследвани в екстензивни методи за изпитване на акустичния им ефект.

 Drapilux

Акустичната тъкан е изработена като високо текстурирана материя, подобна на медена пита или вафла. Тъканите са меки и плътни на допир и имат добри акустични свойства благодарение на тяхната триизмерна структура. Палитрата от 13 цвята обхваща както гамата от натурални цветове, така и колоритния и модерен спектър.

 Drapilux

Версията от панама постига акустичен клас А и е подходяща и за използване като тапицерия за мебели и стени. Седем от общо 13 цвята попадат в категорията естествени цветове. Останалите шест цвята са в модерната цветова гама. Прозрачната завеса с филигранна, оребрена структура е силно абсорбиращ материал с дискретен вид. Ефирната структура на тъканта е комбинирана със специални прежди.

За повече информация: Drapilux

Вижте също...