Многобройни функционалности предлага обновеният интернет сайт на Caparol

Caparol

Освен с изцяло обновена визия, уебсайта на Caparol се отличава с много предимства и  функционалности. Приспособява се много добре към мобилните устройства. Най-иновативния сайт в сектора.

От страничното меню може да изберете конкретен сектор /строители, архитекти, крайни клиенти и дистрибутори/, а с търсачката бързо и лесно ще откриете необходимия продукт.

Налична е актуална техническа информация за всеки продукт, а чрез търсачката лесно и бързо може да откриете всяка необходимата информация.

Пълен набор от цветови картели /по RAL и Caparol цветове/, чрез които може директно с помощта на категория Spectrum да визуализирате крайния резултат при избор на мазилка, декоративна техника или различните видове тапети /покритие и нюанс/, в зависимост от избраният цветови картел и/или структура на финишния слой.
Caparol
Caparol
В категория Архитекти има директен достъп до CAD и BIM детайли за Caparol системите.

С няколко клика избирате необходимата Ви система и желания от вас детайл може да бъде свален за секунди.

Освен това в категория Услуги – Софтуер, може да видите актуална информация за различните приложения, които Caparol е разработил.

Caparol
Caparol
Caparol SPECTRUM_mobile
♦ SPECTRUM_mobile: приложение, чрез което може да направите снимка на фасадата или на вътрешните стени и в реално време да изберете цвят за различните елементи на фасадата. За момента наличен само за Iphone.

♦ FloorDesigner: FloorDesigner е визуализиращ инструмент, предлага широка и разнообразна гама от възможности за декориране на епоксидни подове, както и разработени системи за различни натоварвания.

Caparol FloorDesigner
www.caparol.bg/uslugi/softuer.html

♦ Raumakustik rechner: С няколко клика може да изчислите за конкретното помещение и обитатели, каква трябва да е акустиката и какви продукти Caparol ще са Ви необходими.

Caparol

www.caparol.bg/uslugi/softuer.html

За любителите на социалните мрежи има директни връзки до Facebook страницата на Caparol, както и до Youtube канала, където има различни демонстрационни и имиджови филми.

Caparol

Ако имате технически въпроси или препоръки към нас, ще се радваме да се свържете директно с нас чрез контактната ни форма или да ни посетите в шоурума ни:

Шоурум CAPAROL
Адрес: гр. София, Манастирски ливади – изток, бл.19, вх. Б, магазин 2
Телефон: + 359 887 803 298
Email: [email protected]
Website: www.caparol.bg

Google map

Работно време: Понеделник – Петък от 8:30 – 17:30 часа
Caparol

За тези и всички останали възможности, които предлага сайта, може да се убедите сами като влезете на адрес www.caparol.bg.

Може да харесате още...