pixel

Българска строителна седмица отчита ръст от над 30%

Международното изложение Българска строителна седмица 2017 отчита ръст от над 30% на броя изложители и заетите площи спрямо последното издание на форума. През тази година Интер Експо Център организира събитието за 17-и пореден път, а от 15 до 18 март свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова.

Повече от 200 ще бъдат представените на международния форум компании, съобщават организаторите, които през тази година са включили три нови тематики – „Дървото в конструкциите“, „Реновиране на домовете“ и „Енергийна ефективност“.

Събитието, което събира под един покрив представителите на целия строителен сектор, ще бъде придружено от богата съпътстваща програма. В нея са включени семинари за актуалните проблеми, фирмени презентации, тематични лекции на Университета за архитектура, строителство и геодезия, както и професионални обучения в сферата на 3D проектирането.

Последното издание на форума бе посетено от над 8500 души, които разгледаха продуктите на повече от 170 компании изложители. Много от фирмите определиха участието си като успешно, а над 70% от тях потвърдиха, че ще присъстват отново, и отдавна са сред изложителите за 2017 г.

fakti.bg

Може да харесате още...