pixel

Българска строителна седмица отваря врати днес

Над 200 български и международни компании ще представят своите нови продукти и решения по време на международното специализирано изложение Българска строителна седмица. То започва от днес в Интер Експо Център – София (зали №2 и №3) и ще продължи до 18 март включително. В 17-ото поредно издание на форума свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция и Молдова.

Посетителите ще се запознаят с модерни решения за хидро и топлоизолация, екопанели, водно подово отопление, автоматизация на жилища, външни щори с управление през смартфон, дограми, мобилни и сглобяеми сгради, стълби и скелета, слънцезащитни системи, врати, прозорци, модерни инструменти и още много от света на строителството. Ето и още подробности за различни новости, които могат да се видят по време на изложението

Топлоотразяваща боя и топлоизолации

Изолацията е от решаващо значение за енергийната ефективност и живота на сградите. На Българска строителна седмица „Изомакс-Байчев“ ще покаже новия си продукт – топлоотразяващата боя „ИзомаксТЕРМ“, чрез която се редуцират до 89,2% от слънчевите и 84,7% от инфрачервените лъчи. Тя е предназначена за външно и вътрешно приложение и работи чрез отразяване на топлината. А „Селена България“ ще представи топлоизолационната система TYTAN PROFESSIONAL FAST GRAB SYSTEM, която намалява времето за инсталиране с до 50%.

Фирма „А Плюс Солушънс“ ще бъде една от компаниите, които ще предложат решенията си за отопление на сгради и помещения, представяйки водното подово отопление на MULTIBETON. Това е напълно интелигентна и интегрирана система, скрита в замазката или мазилката и работи при ниски температури. Спестява от 15 до 50% от нужната топлинна енергия.

Екопанели за топла зима и прохладно лято

Създадени от напълно естествените материали – дърво и ръжена слама и 100% еко. Това са екологичните панели, които ще бъдат представени по време на изложението. Той ще бъде предложен от фирма „Барбали“. След измазване с глина, сградите построени от екопанели имат клас B1 (слабозапалими) на пожароустойчивост и сертификат F119. Екопанелите са естествено дишащи и притежават високи звукоизолационни свойства, създавайки благоприятна и здравословна среда.

manager.bg

 

Може да харесате още...