pixel

Бързо саниране на постоянно използвани повърхности

Thomsit

Новата, четвърта система за саниране Thomsit е предназначена за реновиране на подове, които се използват постоянно и при които монтажът трябва да се извърши под голям времеви натиск. За тази цел системата за саниране Thomsit предлага решаващо конкурентно предимство: кратко време за съхнене, както и много бърза готовност за полагане на покритие. Освен това продуктите на системата са с много ниско съдържание на вредни емисии и са щадящи за околната среда и здравето.

Новата система е насочена към обновяване на подови настилки в зони, които се използват постоянно и непрекъснато и където нещата трябва да се правят особено бързо. Това може да бъде, например, подът в търговски помещения, на щандове на търговски панаири или при доставчици на услуги като зъболекари или фризьори, които не могат да си позволят големи прекъсвания във времето.

Thomsit

Thomsit R 766 е грунд (концентрат) за абсорбиращи и плътни основи като свързващ мост за изравнителните смеси на Thomsit; може да се нанася директно, без да е необходимо дълго време за съхнене.

Thomsit XXL XPress е смес за изравняване до 20 мм само с една операция; много бързо готова за полагане на покритие (в рамките на 90 минути).

Thomsit K 190F е армирано с фибри лепило от PVC и каучук, особено подходящо за подови плочки, изработени от PVC; време за съхнене само около 5 до 10 минути.

Ако при подготовката на подовата настилка трябва да се изравнят допълнителни разлики във височината, неравности или големи пукнатини, се препоръчва използването на Thomsit RS 100 за саниране.

Използваните продукти са с много ниски емисии (EC 1 Plus) и отговарят на най-високите изисквания за безопасност на труда, качество на въздуха в помещенията и екологичната съвместимост.

Снимки: Thomsit

Може да харесате още...