pixel

Изолация по поръчка за максимална топлинна защита

Hirsch Porozell

Като производител на EPS изолационни материали, Hirsch Porozell предлага широка гама от продукти, с които могат да бъдат изградени или реновирани енергийно ефективни сгради.

А сред тях са изолационните елементи за тавански помещения, изолационите панели за плосък и наклонен покрив, както и гранулатът от пяна от полистиренови частици PoroBead 033, който може да се използва за запълване на двуслойна зидария.

Икономична и ефективна мярка за изолация на необитаеми тавански помещения е изолирането на тавана на последния етаж. За да се избегнат топлинни загуби, не трябва да се превишава U-стойност от 0,24 W/(m²K). С таванските изолационни елементи на Hirsch Porozell тази задача може да изпълни бързо, лесно и икономично.

Допълнително оптимизирана изолация на плосък покрив

Hirsch Porozell предлага и подходящо решение за ефективна изолация на плоски и наклонени покриви: изолационния панел EPS 031 DAA. Тук производителят е успял чрез непрекъснато развитие и оптимизиране на производствения процес да съчетае високите изисквания с ниската топлопроводимост и новия огнеустойчив FR полимер (FR от англ. забавител на горенето).

Вградените инфрачервени рефлектори значително намаляват разсейването на топлината, причинена от слънцето, което води до подобряване на изолационните характеристики.

Hirsch Porozell

Запълване без кухини в зидани стени

PoroBead 033 е гранулат от полистиренови частици, специално разработен от Hirsch Porozell EPS за ефективно запълване на двуслойни зидарии. Според производителя гранулите от EPS, които са одобрени от Германския институт за строителни технологии (DIBt), могат да се използват за постигане на висока икономическа ефективност на изолацията.

Hirsch Porozell PoroBead 033 е изработена от иновативна суровина на базата на EPS, водоотблъскваща и напълно рециклируема. Дифузионно отвореният гранулат е също така устойчив на стареене и гниене. Специалният процес на вдухване, разработен от Hirsch Porozell, гарантира, че PoroBead 033 може да се нанася бързо и икономично. Това означава, че дори труднодостъпни зони могат да бъдат запълнени безопасно и равномерно.

Снимки: Hirsch Porozell

Може да харесате още...