pixel

Бързо втвърдяваща се лепилна пяна като алтернатива на хоросана

X-Treme

X-Treme е лепилна пяна от типа “всичко в един продукт”, която обещава висока якост на залепване и за която се твърди, че залепва за почти всички материали и повърхности. Препоръчва се за най-различни приложения на строителната площадка – от покриване на неравни повърхности и закрепване на хоризонтални елементи до монтиране на первази или закрепване на декоративни елементи.

Действа само за 5 минути

X-Treme се нанася с пистолет за пяна и се втвърдява в рамките на пет минути. И тъй като пяната се адаптира към повърхностите, като запълва каналите и вдлъбнатините, не е необходимо те да бъдат заглаждани преди лепене. Готовата за употреба кутия от 750 мл също така позволява да се работи директно, без предварително смесване с вода.

X-Treme

“Лепилната пяна е сертифицирана по EC1 Plus и по този начин подкрепя тенденцията за строителство с ниски емисии”, подчертава Томас Айкел, ръководител на строителния сегмент в Berner Group. “Нашето интелигентно химическо решение изпълнява същите задачи като смесения хоросан и дори свързва тухли или керамични блокове много по-бързо”, добавя Александър Вагнер, ръководител на отдел “Управление на продукти с химикали” в компанията.

Снимки: Berner Group

Може да харесате още...

Izolacii.eu