pixel

Безшевна хидроизолационна мембрана Isoflex-PU 500 от Изомат

Isomat

В разгара на дъждовния сезон течовете от покрива стават част от ежедневието на много ползватели на сгради. Технологично, дълготрайно и иновативно решение за хидроизолиране на плоски покриви e течната полиуретанова мембрана Isoflex-PU 500. За разлика от битумните мембрани, системата на Isomat има редица предимства, които я превръщат в предпочитан метод.

Адхезията е гарантирана: дори и при влажни основи. Течните полиуретанови мембрани на Isomat могат да се полагат върху почти всякакви повърхности – бетон, замазка, метал, стари битумни мембрани, стари PVC или TPO мембрани, дори дървени или ПДЧ плоскости. С подходящия грунд е възможно
дори полагане върху влажни или замърсени от масла основи.

Лесна обработка на детайлите: с течната хидроизолационна система детайлите се обмазват предварително с четка с Isoflex-PU 500 DTL, полиуретан с фибри, който осъществява добро премостване на фуги и връзката между две различни основи.

Без шевове, без снадки: Isoflex-PU 500 се полага лесно с валяк, четка или с машина за безвъздушно пръскане и при изсъхването си образува безшевна плътна и еластична мембрана.

Отлична UV и температурна устойчивост: еластичността на Isoflex-PU 500 е до 8 пъти (разтягане), което гарантира стабилността на мембраната при големи температурни амплитуди и шокове, както и при вибрации и температурни разширения на основата.

Леко полагане: бързият и технологичен метод на полагане гарантира надеждност и спестява време на професионалистите в бранша. Без тежки рулони и газопламъчни процеси. Спестете време и усилия при полагането с гарантирано качеството, ефективност и дълготрайност на хидроизолацията с цялостната система на Isomat.

Може да харесате още...

Izolacii.eu