Цветни фасадни мембрани с 3D ефект за дълбочина и възможност за корпоративен дизайн

Delta-Fassade Color

Цветните фасади внасят виталитет в градската среда и в същото време, благодарение на тях, сградата може да стане посланик на своята функция. Цветната и устойчива на UV лъчи система Delta-Fassade Color на немската компания Dörken сега предлага тези възможности за оформление за вентилируемите фасади, изработени от дърво, метал, стъкло и пластмаса.

Delta-Fassade Color

Новата продуктова линия създава за фасадите с отворени фуги, стъкло или поликарбонатна облицовка интересен триизмерен ефект на дълбочина или обогатява хладната естетика на фасадните елементи, изработени от експандиран метал, перфориран метал или алуминиеви ламели. Материалът се предлага в седем устойчиви на UV и стареене цвята, както и в специални цветове по поръчка.

Delta-Fassade Color

Материалът на мембраната е от устойчив на разкъсване полиестер с водоустойчиво покритие, което бързо разсейва дъждовната вода. Мембраната предпазва изолационния слой от влага отвън, като в същото време обещава оптимална паропропускливост за вътрешна влага, проникнала в структурата отвътре. Освен това мембраната е и устойчива на температура от -40 до + 120 °C, което я категоризира като “трудно запалима”.

За повече информация: Dörken

Вижте също...