pixel

Цветни системи за покривно отводняване от неръждаема стомана

Roofinox

Австрийският производител Roofinox разширява своята гама от цветни покривни водосточни тръби и покривни системи, като включва матови и блестящи цветове. Според Roofinox това оцветяване е трайно устойчиво на ултравиолетовите лъчи и дава възможност да се използват предимствата на неръждаемата стомана HFX. Тя е четири пъти по-здрава от алуминия, има 50% по-малко разширение от цинка и е четири пъти по-матова и 35% по-мека от обикновената неръждаема стомана.

Над 50 цвята и покрития

Roofinox предлага на своите клиенти над 50 различни цвята и повърхности за цялостната система от продукти. Това означава ленти, панели, покривни системи, фасадни облицовки и цялостно покривно отводняване с качество V2A и V4A и с размери от 250 до 500.

Roofinox

Устойчив на стареене цвят

Неръждаемата стомана HFX не избледнява, тъй като електростатично оцветените повърхности са създадени без лакове, пигменти или бои. Вместо това естественият защитен слой е подсилен, което води до устойчив на стареене цветен ефект; по този начин се елиминират всички проблеми на металите, върху които е нанесена боя или покритие. Тази изключително гъвкава неръждаема стомана е специално разработена за сградни обвивки и според Roofinox предлага единствената цялостна система от един източник.

Снимки: Roofinox

Може да харесате още...