pixel

„Да бъдеш визионер“- среща-разговор с Йордан Камджалов

„Да бъдеш визионер“

Среща-разговор със световно известния диригент Йордан Камджалов

Диригентът Йордан Камджалов е политематичен творец, избрал музиката да изрази в цялостност богатата си душевност. За неговите 36 години той е постигнал забележителни успехи в професионалното си поприще. Освен че е желан гост на световните музикални сцени, той е приел и мисията на будител. В многобройните си медийни изяви не се изморява да изтъква успехите на българите по света, да повтаря, че във всеки един момент някъде по земното кълбо някой българин прави нещо уникално.

Един от най-големите мъдреци, живял по нашите земи в навечерието на смъртта си разкрива на близките си: „Животът ви ще се нареди както трябва, когато откриете ИСТИНАТА“. За разкриването на тази ИСТИНА Камджалов посвещава и време, и енергия. Тази му мисия му отрежда място като един от значимите визионери на съвремието ни.

Архитектите и строителите са тези, които преобразяват действителността ни. Правят света да изглежда по-красив, по-привлекателен, по-човечен. Неслучайно тази професия се отъждествява в най-пълна степен с понятието визионерство. Това е основната причина за гостуването на композитора и визионер Йордан Камджалов в Университета по архитектура, строителство и геодезия. А и не само тази – казват, че архитектурата е застинала музика…

Заповядайте на 16.11.2016 г. от 18 ч. в аула „Максима“ – УАСГ

ВХОД СВОБОДЕН

Може да харесате още...