Deko Professional – серия нови продукти за професионалисти

Deko Professional

Серията продукти за професионалисти Deko Professional добави към своята гама от грундове нов продукт – Deko Professional Контактен грунд с пясък. Продуктът намира приложение както в направлението „Направи си сам”, така и за професионална употреба. Разнообразието в разфасовките, в които се предлага дава възможност на клиента да открие продукта в разнообразни по тип търговски обекти – от малки магазини, до големи вериги хипермаркети.

Предназначeние: Готов за употреба без разреждане течен продукт, използван за подобряване на сцеплението на основата с последващото покритие с мазилки, шпакловки, лепила и др. или като грунд преди полагане на нови фаянсови и теракотни плочки върху стари керамични или боядисани основи. Подобрява сцеплението на основата с последващото покритие.

Подходящ е за полагане върху основи от: гладки бетони; мазилки; леки гипсови и циментови шпакловки; стари алкидни покрития; стари облицовки с керамични плочки.

Разфасовки: 1 кг, 5 кг, 17 кг.

Deko Professional

Друг нов продукт от професионалната серия на Оргахим е Deko Professional Течна еднокомпонентна хидроизолационна мембрана. Това е първият по рода си продукт на Оргахим в сегмента Хидроизолации. Продуктът е с широка сфера на приложение – хоби и професионална. За това допринася лесният начин за нанасянето му и разнообразните видове разфасовки, които могат да се открият в различните търговски обекти.

Предназначение: Междинен продукт между основата и финишния продукт; За вътрешна и външна защита на вертикални или хоризонтални бетонни повърхности от вредното действие на почвена влага, повърхностни и подпочвени води; Защита на сутерени и вкопани в земята основи на сгради, на басейни и всякакви други резервоари; Направа на ефективна хидроизолация на новостроящи се или стари зидове.

– Бързо съхнене, слаба миризма;
– Висока устойчивост срещу напукване при нанасяне в дебел слой;
– Добро поведение при нанасяне – добра разливност и изравняване на мокрото покритие. Не пръска и не се разпенва при нанасяне. Добро наслояване;
– Добро поведение при съхранение – не образува сбита утайка, не променя вискозитета си във времето;
– Притежава висока покривност;
– Отлична атмосфероустойчивост – защитава повърхността от вредните атмосферни въздействия – вода, влага,температурни промени и др.;
– Висока паропропускливост – микропорести покрития, осигуряващи “дишане” на стените;
– Ниска водопоглъщаемост на покритията;
– Притежава отлично сцепление с повърхностите.

Разфасовки: 1,5 кг, 5 кг, 15 кг.

Вижте също...