pixel

Дизайнерски под, достоен за бижутериен магазин

Heikaus Architektur

Brinckmann & Lange означава традиция, качество и висококачествени бижута: дъщерното дружество Christ вече предлага висококачествени марки като Cartier, Breitling и IWC Schaffhausen на шест места.

За да се осигури подходящо пространство за висококачествените продукти, на площ от 121 кв.м в Лайпциг е реализирана концепция за изискан магазин. Заедно с Heikaus Architektur GmbH, експертите по висококачествени концепции за оборудване на магазини “до ключ” намериха дизайнерски език, подходящ за имиджа на компанията, който предизвика много положителни отзиви както в бранша, така и от страна на клиентите.

Heikaus Architektur

Главният архитект Детлеф Бекер казва: “Имахме предвид един много специфичен тип клиенти, които ценят качеството, но не се определят от статуса си. Следователно, това трябваше да се превърне в място, където клиентът се чувства комфортно. Превърнахме тази мисъл в класическа, индивидаулна концепция за живот със стил и създадохме стаи като в дом. Смесица от наследено и обичано, старо и ново. Именно поради тази причина при избора на пода се спряхме на дизайнерски под от Project Floors, който се основава на всичко това. Стилна визия на рибена кост с декор PW 3615/HB, която изглежда добре, но е достатъчно здрава, за да издържи на много посещения в хола.

Снимки: Heikaus Architektur

Може да харесате още...

Izolacii.eu