pixel

Докато сме вкъщи заради извънредното положение, можем да обновим пода в мазето

Boden-Belag_Keller_1

Декоративният под от типа Royal на Ostacon е отлично решение за мазета, сутерени или приземни складови помещения. Благодарение на перфорираната му повърхност и дренажната система той осигурява добра вентилация на пода.

Дори променящата се влажност в сутерена няма да навреди на съхраняваните продукти, освен ако не се стигне до наводняване над дебелината на плочите от 14 мм. Надежният под дава възможност за допълнителна складова площ – може да поставяте кашони директно на земята, без опасност от овлажняването им и възникване на щети за съхраняваните в тях продукти. Непрекъснатото проветряване предотвратява и образуването на мухъл или петна по ъглите.

Подът на мазето и складираните в него кашони и предмети остават в хигиенично и безупречно състояние.

Boden-Belag_Keller_2

Декоративните подови плочки в мазето и складовите помещения имат равномерна визия. Пластмасата е лесна за почистване, хигиенична и не изисква специална поддръжка. Полипропиленовата пластмаса за подовите плочки е одобрена за използване и за всички хранителни зони. Плодове и зеленчуците, събрани през есента, могат да се съхраняват през зимата в мазето, защитени от рискове и проблеми.

Монтажът на тези свободно полагани подови плочки е много лесен благодарение на наличната клик система. При нужда могат да се правят разрези с електрически трион. С инсталацията може да се справи всеки домашен майстор.

Декоративните подови плочи са налични и в различни цветове и позволяват различно визуално зониране на пространството.

Може да харесате още...

Izolacii.eu